Hunyadi Papír Bt
  Kapcsolat: 1126 Budapest,Böszörményi út 9.-11. Tel.: +36703129711
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlvásárlási feltételekgy.i.k.forgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
Göngyöleg
Iratrendezés
Írószerek
Partnerek
Informatikai partner
V.kerületi kisker
Lavazza kávék
NYELV TANULÁS
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Vásárlási feltételek
:: Általános Értékesítési, Szállítási és Fizetési Feltételek ::

 


 1.         Általános üzleti feltételek

 Kifejezetten eltérő írásos megállapodás hiányában a szállítások és teljesítések kizárólag az alábbi feltételekkel történnek, melyek legkésőbb a szállítás vagy a teljesítés vevő általi elfogadásával a szerződés részévé válnak. Amennyiben az alábbi feltételek eltérően nem rendelkeznek, úgy a jogszabályi rendelkezésekkel helyettesítendők, amelyek legközelebb állnak az elérni szándékozott gazdasági célhoz. A szállítás napján érvényes árlista az irányadó. A szerződéses ár a rendelés visszaigazolásban szereplő illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár. A  HUNYADI PAPÍR BT. mindent elkövet annak érdekében, hogy az esetleges árváltozásokat, a hatályba lépésüket megelőzően legalább két héttel, vevőivel közölje. Minden ár Általános Forgalmi Adó nélkül értendő.

 2.         Megrendelés

 A megrendelésből általában csak az általunk történt írásbeli rendelésigazolás kiadásával keletkezik számunkra teljesítési kötelezettség, a rendelésigazolás kiadása azonban a szállításnak nem szükséges előfeltétele. A szállítás tényével a szerződés mindenképpen létrejön. A  HUNYADI PAPÍR BT. az aktuális katalógus választékán kívüli cikk(-ek) megrendelésének lemondását, csak olyan határidőig fogadja el, amíg beszállító partnere tőle jogkövetkezmények nélkül elfogadja a szóban forgó megrendelés lemondását. A beszállító által érvényesített lemondási díjat - a lemondott szállítmány értékének 5-15% közötti értéket az HUNYADI PAPÍR BT. jogosult áthárítani. Amennyiben a beszállító az HUNYADI PAPÍR BT. lemondását nem fogadja el, úgy alap esetben a megrendelő köteles az árut átvenni és a vételárat megfizetni.

 3.         Fuvarköltség viselése

 A kiszállítás ingyenes, ha a megrendelt termék nettó összege eléri Budapest területén a 10 ezer Ft-os értékhartárt. Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeget netto 2.000,-Ft fuvarköltséget számolunk fel. Ettől eltérő paritással egyedi megállapodást alkalmazunk partnereinknél.

 4.         Szavatosság

 Szavatossági jelzés termékenként a csomagoláson van feltüntetve. Az árut (árukat) minden esetben a szabványok, valamint a hazai forgalmazási elírásoknak megfelelő minőségben szállítjuk. Terméktájékoztatóink csupán általános útmutatásokat tartalmaznak. Garanciát termékeink megfelelő szintű minőségének állandóságáért tudunk vállalni. A szállított áruk mennyiségi hiányait haladék nélkül az áru átvételekor jelezni kell. Későbbi mennyiségi hiánybejelentéseket nem tudunk figyelembe venni. A HUNYADI PAPÍR BT. által forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyv szavatossági valamint a 151/2003.(IX. 22.) Kormányrendelet jótállási szabályai, ezen túlmenően pedig a gyártók által vállalt jótállási feltételek vonatkoznak. A szavatossági, jótállási igény érvényesítésének helye a HUNYADI PAPÍR BT. telephelye vagy a jótállási jegyen feltüntetett szakszerviz. Mindennemű reklamáció bejelentését az alábbi elérhetőségeinken tehetik meg:

 1126 Budapest, Böszörményi út 9.-11.(székhely)

 

Tel: 06-70-3129711

 e-mail: siklody.peter@gmail.com 5.         Csomagolás  

Termékeinket csak változatlan, eredeti  csomagolásban forgalmazzuk.


6.         Követelések átruházása

 A szóban lévő szállításokból származó valamennyi követelésünk teljes kielégítéséig tulajdonjogunkat fenntartjuk. Minden egyéb rendelkezés az általunk szállított áruk tekintetében a vételár teljes kiegyenlítéséig - különösképpen az elzálogosítás, a biztosítékba adás, csere útján történ átruházás - nem megengedett. A leszállított áru harmadik személy javára történ lefoglalását a vevő - tulajdonjogunk fenntartására való tekintettel, tartozik azonnal közölni velünk.

 7.         Fizetési feltételek

 Számláinkat a már korábban megállapodott fizetési feltételekkel kell teljesíteni a számlán feltüntetett határidőig. Számláinkat általában készpénz vagy banki átutalási feltétellel bocsátjuk ki. A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár az HUNYADI PAPÍR BT. folyószámláján megjelenik. Számláinkat a bennük megadott fizetési határidőn belül az esedékesség sorrendjében kell kiegyenlíteni. Esedékességkor ki nem fizetett számláink után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként vevőinkre terheljük, vagy a fizetési késedelem valamennyi nyitott követelést esedékessé tesz és feljogosítja az eladót a póthatáridő kitűzése nélküli elállásra. A késedelmi kamatról, annak pontos keletkezéséről minden hónapban írásos tájékoztatót küldünk a Megrendelő részére. Ezen közlemény alapján a Megrendelő köteles a késedelmi kamatot megfizetni. Elállás nélkül is jogosultak vagyunk késedelem esetén a leszállított áru visszaszállítására és azt ideiglenesen a vevő költségére és veszélyére megőrizzük. A számlával kapcsolatos kifogás a számla átvételét követő 5 napon belül tehető, melynek elbírálását követően a HUNYADI PAPÍR BT. a szükséges intézkedést megteszi. A fizetési feltételek megszegése esetén a HUNYADI PAPÍR BT. jogosult a halasztott fizetési feltételek azonnali készpénzes fizetésre való változtatására, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra.

 8.         Elektronikus kereskedelem

 A HUNYADI PAPÍR BT. elektronikus kereskedelemi szolgáltatásai a WEB rendszerén keresztül nem csak egyedi jelszóval (továbbiakban: Jelszó ) vehetők igénybe. A Jelszó megadásával a Megrendelő közvetlen információt szerezhet a HUNYADI PAPÍR BT -től rendelhető termékekről. A Jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A WEB rendszeren keresztül elküldött megrendelést rögzíti a HUNYADI PAPÍR BT. számítógépes rendszere. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a Jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. A HUNYADI PAPÍR BT. nem felel az olyan károkért, amelyek a Jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben. A Megrendelő köteles helytállni a Jelszavához hozzáférő személy tevékenységéből eredő károkért.

 9.         Adatkezelés

 A HUNYADI PAPÍR BT a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat a jogszabályi előírások betartása mellett, kizárólag a jelen Általános Szerződési Feltételek keretei között kereskedelmi kapcsolat céljából kezeli. A Megrendelő adatszolgáltatása a szerződéskötés érdekében a szerződési szabadság elve alapján önkéntes. A Megrendelő kifejezetten igényt tart arra, hogy a HUNYADI PAPÍR BT., részére elektronikus úton illetve egyéb írott formában híranyagot küldjön, de a Megrendelő bármikor jogosult ezen egyértelmű hozzájárulással ellentétes, a híranyag megküldésének részbeni vagy teljes megtiltása iránti nyilatkozatot tenni a HUNYADI PAPÍR BT. címére megküldve.

10.       Egyéb rendelkezések

 A HUNYADI PAPÍR BT. ezen Általános Szerződési Feltételeket Megrendelői számára mind írott, mind elektronikus formában (www.hunyadipapir.hu címen) folyamatosan elérhetővé teszi.  A Megrendelő bármely termék - akár hagyományos, akár WEB rendszeren történt - megrendelésével magára nézve kötelezőnek elfogadja az HUNYADI PAPÍR BT. Általános Szerződési Feltételeit és a benne foglaltakat. Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja érvénytelennek minősülne, az nem teszi érvénytelenné a többi meghatározást.  Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság vonatkozó hatályos jogszabályai az irányadóak. A szerződés teljesítésének és a bírói illetékességnek a helye Fővárosi Bíróság.

Kelt: Budapest 2009.május 01.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Hunyadi Papír Bt   Kapcsolat: 1126 Budapest,Böszörményi út 9.-11. Tel.: +36703129711 solution by NetGo.hu